top of page

Microbiotic Max: aandacht voor je darmen

We hebben allemaal wel gehoord van onze darmflora. En dat we die goed op orde moeten houden. Maar dat het zo ontzettend veel invloed heeft op heel veel lichamelijke processen was mij niet bekend. In heldere taal legt dr. Heber uit hoe ontzettend belangrijk dit is en hoe het nieuwe product van Herbalife Nutrition - Microbiotic Max- daar een verschil in kan maken.


Zelf merkte ik dat mijn teennagel die al jaren niet goed te krijgen was, nu plotseling nadat ik met Microbiotic Max gestart was nu wel als een normale gezonde teennagel begon aan te groeien. Natuurlijk geen wereldnieuws, maar ik realiseerde mij dat als dat orgaantje nu eindelijk zich beter begon te gedragen, dit ongetwijfeld voor al mijn organen zou gelden.

En... dat daardoor ook mijn immuunsysteem beter op orde kan komen. Niet onbelangrijk natuurlijk in deze zorgelijke tijden.


In onderstaande video legt dr. Heber heel helder uit wat goede darmflora inhouden en hoe microbiotic max daar een rol inspeelt.

Veel kijk- en leerplezier!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Recent Posts:
Zoeken met tags:
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page