top of page

De Formula 1 voedingsshake

Al ruim 20 jaar eet ik 'em: de Herbalife voedingsshake....

Ooit begonnen om er mee af te slanken, tegenwoordig als ideaal ontbijt en om m'n gewicht er mee op peil te houden. En..... om zeker te weten dat ik alle voedingsstoffen binnen krijg.


Soms krijg ik de vraag "mis je dan je broodje niet", of de opmerking "wanneer ga je weer normaal eten?". Die vraag of opmerking wordt dan vaak gesteld door mensen die nog nooit een Herbalife-shake gegeten hebben, laat staan dat voor langere tijd gedaan hebben. En natuurlijk, dat dacht ik ook nadat ik in 6 weken tijd 8 kilo was afgeslankt: ik ga weer normaal eten.

Maar toen ik weer "normaal" begon te eten voelde ik mij gewoon minder, minder alert, een soort "wolkje" rond mijn hoofd. Ik ben toen als proef weer de Herbalife-shakes als ontbijt gaan nemen. En: wolkje weg.

En om te checken dat ik het mij niet inbeeldde dat nog een keer gedaan: weer gewoon gaan eten. En jawel: weer het wolkje! Ik wist het toen zeker: de Herbalife-shake gaat bij mij de deur niet meer uit. Ik voelde en voel mij gewoon weg beter in m'n vel en m'n hoofd zitten!


Dus al ruim 20 jaar, de Herbalife-shake.

Al ruim 20 jaar topvoeding dus.


Hieronder een kort filmpje over wat er globaal in deze topvoeding zit en daaronder een overzicht van waarmee de voedingswaarde van de Herbalife-shake mee te vergelijken is. Want dat is natuurlijk ook interessant, wat zou je in de supermarkt allemaal moeten kopen om een vergelijkbare hoeveelheid qua voedingswaarde naar binnen te kunnen krijgen. Loop dat lijstje voor jezelf eens na en maak een inschatting van wat je dat zou kosten. Ik verzeker je: je bent dan duurder uit dan de kosten van 1 shake (€ 2,37 + kosten 250 cc vloeistof (± € 0,35))!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Recent Posts:
Zoeken met tags:
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page