top of page

Ontdek zelf waarom miljoenen mensen wereldwijd enthousiast zijn over Herbalife!

Welkom op onze pagina over het Proefpakket van Herbalife Nutrition, fijn dat je geïnteresseerd bent en wilt kijken of de producten van Herbalife Nutrition ook voor jou iets kunnen betekenen.

Heel veel mensen denken dat Herbalife alleen iets is om mee af te slanken. Herbalife is echter veel meer!

Herbalife is hoogwaardige voeding, in combinatie met Chinese kruidenleer!

Met deze voeding, in combinatie met de andere producten, kun je verschillende programma's volgen. De bekendste is natuurlijk het afslankprogramma, maar je kunt er bijvoorbeeld ook mee aankomen, een programma voor meer energie, en er is inmiddels ook een uitgebreid programma voor sporters.

Eigenlijk is Herbalife er voor iedereen, want iedereen kan deze optimale voeding uitstekend gebruiken als Ideaal Ontbijt!

En.... het past natuurlijk helemaal in deze tijd waarin er een tendens is om steeds meer vegan te eten! Herbalife past daar uitstekend in!

Een leuke manier om kennis te maken met Herbalife is door het voor jezelf eens uit te proberen met het Proefpakket. Eigenlijk een soort Kennismakingspakket :).  Met het Proefpakket kan je tegen lage kosten (slechts € 14,95) het voor jezelf 6 dagen uitproberen.

 

Wat krijg je met het Proefpakket? Dat is:

- 2 zakjes Formula 1 Romige vanille,

- 2 zakjes Formula 1 Coockie Crunch,

- 2 zakjes Formula 1 Zachte chocolade,

- coaching

- recepten

Je kunt ook kiezen voor het Proefpakket Plus. Dat is het Proefpakket plus de overheerlijke Achieve-repen die je als heerlijk eiwitrijk tussendoortje kunt gebruiken. Het Proefpakket Plus is € 30,95.

Woon je in de regio IJmond dan krijg je er als extra service ook een gratis Welzijnsevaluatie & Fitcheck bij.

Woon je verder weg? No problem: dan hebben we via beeldbellen ook persoonlijk contact. Want.... persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Wil je het voor jezelf eens uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en neem ik zo snel mogelijk contact met je op over de betaling en de bezorging en de eventuele gratis Fitcheck.

Ja, ik wil graag kennismaken d.m.v. het Proefpakket
Geslacht

Bedankt voor de inzending!

Het trial pack is terug
H24 proteinerepen Achieve chocolade
logo nr 1 shake in de wereld herbalife

Better-life2.com is een uitgave van:

Better Life Int.

Wupperstraat 4

1966 XL Heemskerk

logo herbalife
bottom of page