top of page

Het Ideaal Ontbijtprogramma

Het Ideaal Ontbijtprogramma is de basis voor elk programma van Herbalife. Herbalife is natuurlijk heel erg bekend geworden om haar afslankprogramma -en de laatste jaren ook door het sportprogramma- maar eigenlijk is Herbalife er voor iedereen! Want: wie heeft er nu geen goede voeding nodig waarin alle voedingsstoffen zitten die we nodig hebben?

En aangezien het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, is het natuurlijk voor de hand liggend dat je met de beste voeding de dag wilt opstarten!

 

 We hebben een Ideaal ontbijtpakket voor je samengesteld om het voor jou gemakkelijker te maken. Ik heb er ook een blog over gemaakt met filmpjes over de drie producten die in dit pakket zitten: klik hier

Waarom het ontbijt zo belangrijk is en waarom het Ontbijt van Herbalife zo ideaal is lees je in een blog op myfoodboost: klik hier

Wil je graag starten met het Ideaal Ontbijt: vul dan op de Home-pagina het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en zorg ik er voor dat je het pakket zo snel mogelijk in huis hebt!

Jouw ideale ontbijt

IDEAAL ONTBIJT

Formula 1 shake Vanille, Instant Theedrank Original en Herbal Aloë Mango drank


Word vrolijk wakker en krijg de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt! Een heerlijk glas aloë mango voor de hydratatie, een kop thee met 51mg cafeïne om je alert te maken en een shake vol eiwitten, koolhydraten en vitaminen & mineralen om je lichaam van de benodigde brandstof te voorzien.

bottom of page