top of page
Het Ideaal Ontbijtprogramma

Het Ideaal Ontbijtprogramma is de basis voor elk programma van Herbalife. Herbalife is natuurlijk heel erg bekend geworden om haar afslankprogramma -en de laatste jaren ook door het sportprogramma- maar eigenlijk is Herbalife er voor iedereen! Want: wie heeft er nu geen goede voeding nodig waarin alle voedingsstoffen zitten die we nodig hebben?

En aangezien het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, is het natuurlijk voor de hand liggend dat je met de beste voeding de dag wilt opstarten!

 

 We hebben nu twee verschillende ontbijtpakketten samengesteld om het voor jou gemakkelijker te maken. Zo bestel je alle producten voor een Ideaal Ontbijt in één keer!

Maar zoals gezegd: een pakket op maat is ook mogelijk!

Waarom het ontbijt zo belangrijk is en waarom het Ontbijt van Herbalife zo ideaal is lees je in deze blog: klik hier

Jouw ideale ontbijt

IDEAAL ONTBIJT

Formula 1 shake Vanille, Instant Theedrank Original en Herbal Aloë Mango drank


Word vrolijk wakker en krijg de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt! Een heerlijk glas aloë mango voor de hydratatie, een kop thee met 51mg cafeïne om je alert te maken en een shake vol eiwitten, koolhydraten en vitaminen & mineralen om je lichaam van de benodigde brandstof te voorzien.

allinoneshake Herbalife

ALL-IN-ONE-SHAKE

Formula 1 shake Vanille, Proteïne Drankmix (PDM), Multivezel drank

's Ochtends haast, maar wil je wel alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft? Met het All-in-one ontbijtpakket geef je jouw lichaam eiwitten, koolhydraten, vitaminen & mineralen, vezels en vocht. Je schept het poeder van de 3 producten in één shakebeker, voegt water toe en je bent klaar om te gaan!

bottom of page